Disclaimer

Disclaimer

De informatie op wandplaatsing.nl is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en is geen vervanging voor professioneel advies. Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie accuraat en actueel is, kunnen we geen garanties geven over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen die op de website worden gevonden. Het vertrouwen op dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade die voortvloeit uit verlies van gegevens of winsten die voortvloeien uit of in verband met het gebruik van deze website.

Via wandplaatsing.nl kunt u linken naar andere websites die niet onder de controle van ons vallen. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijk een aanbeveling of onderschrijving van de standpunten die daar worden geuit.

Elke inspanning wordt geleverd om de website soepel te laten verlopen. Wij zijn echter niet verantwoordelijk en aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische problemen of onbeschikbaarheid van de website.

Contact

Als u vragen heeft over onze disclaimer, neem dan contact met ons op via:

KDT Beheer
Adres: Aluminiumstraat 97, 2718 RB, Zoetermeer
E-mail: [email protected]
Telefoon: 079 – 785 86 40

Deze disclaimer is voor het laatst bijgewerkt op 15 februari 2024.